Tunturi GRID foam roller regular

Originele Tunturi YOGA GRID FOAM ROLLLER voor extra diepe massage van topkwaliteit leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, fysiotherapie, thuis- en personal training.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€27,99 €19,99

Incl. btw

OMSCHRIJVING

De yoga foamroller is ontwikkeld voor zelfmassage SMRT (self myofascial release therapy) en core training (training van de rompspieren bestaande uit buik-, rug-, bil-, heupspieren en hamstrings)

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

De yoga foamroller bestaat uit een harde binnenrol met een zachte buitenkant die voorzien is van een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden, bepalend voor de intensiteit van de zelfmassage. 
Self Myofascial Release Therapy is zelfmassage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. De kwaliteit van de spieren verbetert door het verwijderen van triggerpoints, verklevingen en knopen in de spieren met behulp van gedoseerde druk van je eigen lichaamsgewicht op de foam roller.

KLEUR

Oranje

AFMETING

33 x 13 cm
61 x 13 cm.

VERPAKKINGSEENHEID

Per stuk.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »