Toco Tholin Druppels 3 ml & 6 ml

Toco-Tholin Druppels, "Het goede oude huismiddel", is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën verrijkt met menthol. Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Prijzen incl. BTW
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€3,58

Incl. btw

Druppels
Toco-Tholin Druppels, "Het goede oude huismiddel", is het unieke familierecept gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest.

Eigenschappen
De toco tholin druppels zijn ook verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.
Daarnaast zijn de druppels werkzaam bij schimmelnagels.
 

Ingrediënten:
✓ Pepermuntolie
✓ Eucalyptusolie
✓ Steranijsolie
✓ Petitgrainolie
✓ Lavendelolie
✓ Rozemarijnolie
✓ Kruidnagelolie
✓ Menthol

Toepassingen
✓ Toco-Tholin om vrijer te ademen.
Enkele druppels op uw zakdoek of in een stoombad. Ook borst of rug inwrijven met enkele druppels of dun insmeren met Toco-Tholin Balsem is aan te bevelen. 
✓ Toco-Tholin ontspant en verfrist. 
Enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek en u bent weer fit. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, vergaderen, winkelen, sport, etc. 
✓ Toco-Tholin verfrist de lucht.
Een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto verfrist de lucht! 
✓ Toco-Tholin brengt de keel tot rust.
Bij kriebel in de keel enkele druppels op suiker of honing zo lang mogelijk in de mond houden. Ook de hals inwrijven met Toco-Tholin brengt de keel tot rust. 
✓ Toco-Tholin helpt bij de verzorging van de huid na insectenbeten, kwallenbeten, brandnetels, etc. Enkele druppels op de huid aanbrengen. Insecten houden niet van de geur. Muggen en andere insecten blijven op afstand als u enkele druppels Toco-Tholin op uw haar, kleding, of kussen sprenkelt. 
✓ Toco-Tholin in de sauna.
Eeen paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie. 
✓ Toco-Tholin activeert en verfrist.
Ligbad en voetbad. 5 tot 10 druppels in water houden uw spieren en gewrichten soepel. U bent weer urenlang actief. Heeft u geen bad? Sprenkel dan een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend. 
✓ Toco-Tholin voor een frisse adem. 
De mond spoelen met een druppel Toco-Tholin in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen de geur van knoflook, roken, alcohol, etc. Doe eens een druppel Toco-Tholin in het water van uw monddouche! 
✓ Toco-Tholin geeft meer lucht voor sporters.
Een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje of Toco-Tholin Balsem op borst, hals, etc., maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën, fitness. 
 
Alle Toco-Tholin producten zijn dierproefvrij!

 

Varianten
✓ 3 ml.
✓ 6 ml.
 

Verpakkingseenheid
✓ Per stuk
✓ Per 12 stuks in doos

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »