Toco Tholin Balsem Mild 35 ml

Toco Tholin Balsem is te gebruiken voor de verzorging van spieren en gewrichten. De balsem wordt ook veel gebruikt in de sportverzorging. Toco Tholin Balsems hebben een dieptewerking en bevatten GEEN Methylsalicylate. Prijzen incl. BTW
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€5,31

Incl. btw

OMSCHRIJVING

De Toco-Tholin Balsem Mild is een milde balsem gebaseerd op Toco-Tholin druppels, plus menthol en kamfer.

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

Toco Tholin Balsem is te gebruiken voor de verzorging van spieren en gewrichten. De balsem wordt ook veel gebruikt in de sport-verzorging. Toco-Tholin Balsem is milde balsem die wordt geadviseerd bij mensen met een gevoelige huid en kinderen. Naast de milde balsem bestaat ook Toco-Tholin Balsem Speciaal, die een extra sterke werking heeft. Toco-Tholin Balsems hebben een dieptewerking en bevatten GEEN Methylsalicylate! 

INDICATIES/TOEPASSING

Op de huid aangebracht dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding in de spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.
Ook bij een verkoudheid is het lekker om wat Toco-Tholin Balsem op de borst en rug te smeren. De verkwikkende dampen geven u weer lucht!
Heeft u vaak last van hoofdpijn? Misschien is dat spanningshoofdpijn waarbij de spieren in de nek harder aan voelen. Goed inwrijven met Toco-Tholon Balsem Speciaal, zodat deze de spieren weer soepel maakt!
De Toco-Tholin Balsem is zodanig samengesteld dat de balsem bij lichaamstemperatuur zacht en heel fijn is om mee te masseren.
Echter er is een klein truukje:
Dun opgebracht en ingemasseerd geeft de balsem een warmte-gevoel en dik opgebracht, maar niet ingemasseerd geeft een koude-effect. Dit laatste is de reden waarom u onze balsem ook kunt gebruiken bij kleine brandwondjes. Bijvoorbeeld bij verbranding aan oven of strijkijzer. De bovenste laag van de etherische oliën verdampen en ontrekken dan warmte aan uw lichaam waardoor u minder pijn voelt. De laag op uw huid doet dan de genezende werking. U voelt minder pijn en krijgt geen blaarvorming!
Alle Toco-Tholin producten zijn dierproefvrij!

AFMETING

35 ml

VERPAKKINGSEENHEID

Per stuk

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »