Verzenden & Retourneren *

Verzending
Afhandeling en verzending van uw bestelling vindt plaats zo snel mogelijk nadat het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Dit is gemiddeld tussen de 1-5 werkdagen.
Uw bestelling wordt middels PostNL verstuurd met een track&trace nummer (indien mogelijk). 

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland wordt een bedrag van €7,95 (incl. btw) gerekend wanneer de bestelling onder de €150,- netto is. Boven dit bedrag is verzending kosteloos voor U.
Voor verzending naar Belgie of Duitsland wordt een bedrag van €13,95 (incl. btw) gerekend wanneer de bestelling onder de €300,- netto is.
Voor verzending binnen Europa wordt een bedrag van €19,95 (incl. btw) gerekend wanneer de bestelling onder de €500,- netto is. Betreffende landen: Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italie, Kroatie, Luxemburg, Malta, Monaco, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Slovenie, Tsjechie, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden.
Voor verzending naar alle overige landen in Europa wordt een bedrag van €29,95 gerekend wanneer de bestelling onder de €750,- netto is. Betreffende landen: Bulgarije, Estland, Ierland, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenie.
Boven deze bedragen is verzending gratis, uitgezonderd voor adressen welke alleen over water bereikbaar zijn. Hier geldt een aparte toeslag voor. 

Overige kosten
Om onze producten zo scherp mogelijk te kunnen aanbieden zijn wij genoodzaakt om bij bestellingen de kosten van de gekozen betaalmethode aan administratie- en handelingskosten te rekenen. Deze kosten ziet u direct wanneer u moet kiezen voor een betaalmethode. Sommige betaalmethoden zijn gratis!

Retourneren - 14 dagen retourgarantie
Bij de aankoop van onze producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product cq. bestelling door of namens de consument.
Tijdens deze termijn van 14 dagen zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in onbeschadigd en originele, onbeschreven verpakking retourneren.
Retourzendingen zijn altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient U het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. (Let op! onvoldoende gefrankeerde pakketten wordt geweigerd). Indien het gaat om garantie of foutieve levering is het retourneren uiteraard kosteloos voor U.

Hoe retourneert U?
Stuur een mail naar info@vangrinsvenmedical o.v.v. uw order- en factuurnummer. Beschrijf welke producten u wenst te retourneren en de aantallen.

Wij nemen daarop per mail contact met u op en zullen u voorzien van een retourlabel.


Kosten in geval van retourgarantie
Indien de consument gebruik maakt van zijn retourgarantie, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal 123fysio.nl dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen aan de consument.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »