Betaalmethoden

MultiSafepay
MultiSafepay is dé online snelkassa voor een webwinkel. Met de checkout- en betaalmogelijkheid in één, geschikt voor online betalingen én mobiele betalingen.
U heeft de keuze te betalen met alle populaire nationale en internationale online betaalmethoden:
iDEAL, Bankoverboeking (NL & BE), Creditcard (Visa, MasterCard), Mister Cash (BE), Giropay en SofortBanking.

Er wordt zowel met uw betalingsgegevens als uw persoonsgegevens discreet omgegaan. Via MultiSafepay Fast Checkout verlopen onder andere de volgende betalingen: Ideal, Credit cards & Mr Cash (voor Belgische klanten). Vooruit betalen: U maakt zelf het geld over via overschrijvingskaarten, internetbankieren, telebankieren of welke wijze dan ook. Per e-mail zult U op de hoogte worden gesteld van het rekeningnummer, naam begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Zodra de betaling door MultiSafepay ontvangen is, wordt het ordersysteem van de webshop automatisch van de betaling op de hoogte gesteld. Ook buitenlandse overboekingen zijn mogelijk.

SSL
Het gehele betalingsverkeer van MultiSafepay wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevindt u zich op een beveiligde site dan begint de URL met https://. De site is beveiligd volgens SSL-technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.

PayPal
PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Door de omvang van ons netwerk en het feit dat PayPal bij steeds meer webwinkels geaccepteerd wordt, zijn wij een van de belangrijkste betaalmethodes voor online verkopers geworden. Zo zijn wij al geruime tijd de standaard betaalmethode op Marktplaats en eBay en in de Verenigde Staten is PayPal inmiddels een huishoudnaam. Maar ook in Nederland weten grote merknamen ons te vinden. Momenteel kunt u bij o.a. KLM, Hema, V&D, Vakantieveilingen, Thuisbezorgd, Pathé, Hunkemöller, Greetz, Transavia, van Haren, CheapTickets, Mycom, Mexx, CenterParcs, Albelli, TomTom, FreeRecordShop, C&A, Esprit,  Philips en vele, vele andere merken, veilig met PayPal betalen. Naast online via uw PC kunt u uiteraard ook mobiel via uw telefoon of tablet met PayPal winkelen en betalingen doen. In de toekomst is het ook mogelijk om offline in winkels of van persoon tot persoon met PayPal te betalen. In de Verenigde Staten, Engeland en Duitsland is deze technologie al in gebruik. In Nederland worden momenteel de mogelijkheden onderzocht.

PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A heeft een licentie verkregen als een Luxemburgse kredietinstelling, zoals gedefinieerd staat in artikel 2 van de wet op de financiële sector, en valt onder het toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier, met vestigingsadres in L-1150 Luxemburg. Aangezien de service beperkt is tot e-geld, dat in het kader van deze wetgeving niet geldt als een stortings- of beleggingsservice, worden de klanten van PayPal niet beschermd door de stortingsgarantieplannen van de Association pour la Garantie des Dépôts Luxembourg (AGDL).

PayPal Inc. (moedermaatschappij van PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A) is in oktober 2002 overgenomen door eBay en is gevestigd in Californië, VS.

Gebruik uw PayPal-rekening als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u al uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. U kiest vervolgens hoe u wilt betalen en klaar is Kees!
Met PayPal heeft u de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen hoe u wilt betalen en zijn uw financiële gegevens veilig en privé.

Als uw aankoop van de omschrijving afwijkt of u ontvangt uw aankoop helemaal niet, dan kan PayPal Aankoopbescherming uitkomst bieden. Als uw item voor bescherming in aanmerking komt, kunt u het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug krijgen. Items zoals voertuigen en services of items die u persoonlijk ophaalt/aflevert, komen niet voor PayPal Aankoopbescherming in aanmerking.

Bancaire overboeking 
U kunt middels bancaire overboeking het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening onder vermelding van uw bestelnummer.

Onze bancaire gegevens
Van Grinsven Medical VOF
Bankgegevens: Rabobank NL
IBAN: NL55 RABO 0311702260
BIC: RABONL2U

Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling verder afhandelen.

Op tijd betalen
Indien u niet binnen 14 dagen hebt betaald ontvangt u een aanmaning. Let erop dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het verschuldigde bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Betaal daarom binnen de gestelde termijn.

Bij betaling via Credit CardMisterCash, SOFORT Banking of PayPal brengen wij een toeslag in rekening, dit in verband met de transactiekosten. Betaling met iDEAL of overboeking is gratis!

 
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »