Corona (COVID19) virus.

Beste klanten van 123FYSIO.nl,

Het zal niemand ontgaan zijn dat het land momenteel op zijn kop staat door het Corona virus. Niet alleen het dagelijkse leven is veranderd maar ook zeker de handel in de (sport) medische sector.

Uiteraard zijn we bij 123FYSIO.NL uiterst voorzichtig tijdens ons dagelijkse werk en nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen.
Dat is niet meer dan logisch, alle beetjes helpen namelijk.


Wat betreft de verkoop van producten is het momenteel ook anders dan normaal. Sommige van de verzorgingsproducten en beschermingsproducten zijn op dit moment lastiger leverbaar. Om een actuele voorraad bij te houden in ons systeem is onbegonnen werk. Het kan voorkomen dat u een product besteld en wellicht afrekent wat een iets langere levertijd heeft.  

Doorgaans is het streven om alle orders en mailtjes binnen 24 uur te behandelen. Echter is het door de grote hoeveelheden niet altijd mogelijk op dit moment. Daarom vragen wij in deze tijden iets meer geduld op te brengen wanneer u een mail heeft gestuurd of een bestelling heeft geplaatst.

Wij zijn momenteel elke dag vol hoop bezig om alle producten weer leverbaar te krijgen. Wat resulteerd in een dagelijks schommelende voorraad. Indien u producten nodig heeft zoals zeep, alcohol, desinfectie gel, handschoenen, mondmaskers, schorten of andere van dit soort producten is het altijd mogelijk om te informeren naar de beschikbaarheid, dit kan via het contact formulier op onze site. per mail of telefoon. Onder aan de site treft u de contact gegevens.
Bekijk HIER het assortiment van Corona (COVID-19) gerelateerde producten.
Via DEZE link treft u een handig overzicht met alle type mondmaskers die wij momenteel leveren.


Voor nu wensen wij u veel gezondheid en wijsheid toe.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »