Push Med Elleboogbrace Epi (tennisarm | golfersarm brace)

Originele Push Med elleboogbrace epi van topkwaliteit ter ondersteuning bij een tennisarm of golfersarm leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Geeft rust aan een pijnlijke tennisarm of golfersarm en ondersteunt het genezingsproces.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€36,30

Incl. btw

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

De Push Med elleboogbrace Epi vermindert pijnklachten bij een tennis- of golferselleboog. De drukpelotte zorgt voor gerichte druk op de extensoren (tennisarm) of de flexoren (golfersarm) van de pols. Op deze wijze wordt de aanhechting van deze spieren op de elleboog ontlast. De pelotte bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. Het kunststoffen verstevigingselement zorgt voor een gelijk verdeelde druk rond de arm waardoor knellen wordt voorkomen. De goede anatomische pasvorm en het materiaalsoort van de pelotte bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De brace is eenvoudig met één hand rond de onderarm in te stellen en te sluiten.

INDICATIE

Tenniselleboog (epicondylitis lateralis humeri)
Golferselleboog (epicondylitis medialis humeri)

KLEUR

Grijs    

METEN

Niet nodig, 1 maat 

 
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »