Non-Touch Desinfectie Zuil Compact Staand 150 volautomatisch (infrarood)

De Non-Touch desinfectie zuil is een compacte en volautomatische desinfectie zuil. De desinfectie zuil is ideaal voor bijvoorbeeld de entree van horecagelegenheden, sportkantines etc.. De desinfectie zuil kan desgewenst worden geleverd in eigen huisstijl.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€272,50 €244,95

Incl. btw

De Non-Touch desinfectie zuil Compact Staand 150 is een compacte en volautomatische desinfectie zuil. De desinfectie zuil is ideaal voor bij de entree van bijvoorbeeld horecagelegenheden, werkplaatsen, kantoren, sportkantines. De desinfectie zuil kan desgewenst worden geleverd in eigen huisstijl.
Standaard kleur van de desinfectie zuil is antraciet en de dispenser in standaard wit.

Dankzij de volautomatische (infrarood) dispenser is contact met de handen niet nodig en is de kans op bacterie- en virusoverdracht kleiner. Wanneer de gast zijn hand onder de dispenser plaatst komt er een dosering van 1,1 ml. uit wat voldoende is om beide handen te desinfecteren.

De dispenser is voorzien van een intern reservoir van 1 liter, voldoende voor ruim 850 doseringen. Tevens is de desinfectie zuil voorzien van een lekbak zodat overtollige desinfectie vloeistof niet op de desinfectiezuil en/of grond lekt.
De dispenser werkt naast contactloos ook snoerloos, de desinfectie zuil kan op elke gewenste plek worden geplaatst. Op 4 stuks C-batterijen (meegeleverd) kan de dispenser tot 10.000 doseringen geven.

De Desinfectie zuil word geleverd inclusief 1 liter Podilon (hand desinfectans).
Podilon is een lotion op basis van alcohol 80% ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op blijvend intacte huidoppervlakken.
Goedkeuring door het Ctgb. Toelatingsnummer 14461

Afmetingen complete zuil (LxBxH):
Compact Staand 150: 30x37x148 cm.

De desinfectie zuil is vervaardigd uit metaal en is voorzien van een zware voetplaat op stelvoetjes.
De dispenser is vervaardigd uit kunststof.

De levering van de desinfectie zuil bevat:
1x Metalen zuil
1x Metalen voetplaat met stelpootjes en inbussleutel
1x Kunststof infrarood dispencer
4x C-batterijen
1x Kunststof lekbakje
1x Fles Podilon desinfectans 1 liter
1x Kunststof trechter
1x Was instructiekaart met eigen ontwerp

Opties:
Desinfectie zuil in afwijkende kleur mogelijk vanaf 20 stuks. Meerprijs € 39,00 per stuk (incl. btw).
Dispenser in afwijkende kleur mogelijk vanaf 20 stuks. Meerprijs € 39,00 per stuk (incl. btw).

** Wanneer er voor, één of meerdere, bovenstaande opties is gekozen zullen wij contact met u opnemen voor het opmaken van de kleur en/of ontwerp.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »