Non-Touch Desinfectie Zuil Compact Tafel 70 volautomatisch (infrarood)

De Non-Touch desinfectie zuil is een compacte en volautomatische desinfectie zuil in tafel model. De desinfectie zuil is ideaal voor bijvoorbeeld de entree van horecagelegenheden, sportkantines etc.. De desinfectie zuil kan desgewenst worden geleverd in e
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€216,50 €194,95

Incl. btw

De Non-Touch desinfectie zuil Compact Tafel 70 is een compacte en volautomatische desinfectie zuil in handig tafel model. De desinfectie zuil is ideaal voor bij de entree van bijvoorbeeld horecagelegenheden, werkplaatsen, kantoren, sportkantines. Door zijn compacte afmetingen kan de desinfectie zuil overal worden geplaatst en verplaatst wanneer dit nodig is. De desinfectie zuil kan desgewenst worden voorzien van een was instructie kaart naar eigen ontwerp.
Standaard kleur van de desinfectie zuil is antraciet en de dispenser in standaard wit.

Dankzij de volautomatische (infrarood) dispenser is contact met de handen niet nodig en is de kans op bacterie- en virusoverdracht kleiner. Wanneer de gast zijn hand onder de dispenser plaatst komt er een dosering van 1,1 ml. uit wat voldoende is om beide handen te desinfecteren.

De dispenser is voorzien van een intern reservoir van 1 liter, voldoende voor ruim 850 doseringen. Tevens is de desinfectie zuil voorzien van een lekbak zodat overtollige desinfectie vloeistof niet op de desinfectiezuil en/of grond lekt.
De dispenser werkt naast contactloos ook snoerloos, de desinfectie zuil kan op elke gewenste plek worden geplaatst. Op 4 stuks C-batterijen (meegeleverd) kan de dispenser tot 10.000 doseringen geven.

De Desinfectie zuil word geleverd inclusief 1 liter Podilon (hand desinfectans).
Podilon is een lotion op basis van alcohol 80% ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op blijvend intacte huidoppervlakken.
Goedkeuring door het Ctgb. Toelatingsnummer 14461

Afmetingen complete zuil (LxBxH):
Compact Tafel 70: 25x20x70 cm.

De desinfectie zuil is vervaardigd uit metaal en is voorzien van een zware voetplaat.
De dispenser is vervaardigd uit kunststof.

De levering van de desinfectie zuil bevat:
1x Metalen zuil
1x Metalen voetplaat
1x Kunststof infrarood dispencer
4x C-batterijen
1x Kunststof lekbakje
1x Fles Podilon desinfectans 1 liter
1x Kunststof trechter
1x Was instructiekaart

Opties:
Desinfectie zuil in afwijkende kleur mogelijk vanaf 20 stuks. Meerprijs € 39,00 per stuk (incl. btw).
Dispenser in afwijkende kleur mogelijk vanaf 20 stuks. Meerprijs € 39,00 per stuk (incl. btw).

** Wanneer er voor, één of meerdere, bovenstaande opties is gekozen zullen wij contact met u opnemen voor het opmaken van de kleur en/of ontwerp.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »