Nitrile Handschoenen ongepoederd en latex-vrij á 100 st.

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Nitrile handschoenen zijn gemaakt van 100% Nitrile, een synthetische polymeer, dat na vulkanisatie dezelfde eigenschappen vertoont als rubber. De nitrile onderzoekshandschoenen zijn zacht, soepel en zeer elastisch en daardoor bij
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€22,95

Incl. btw

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

Nitrile handschoenen zijn gemaakt van 100% Nitrile, een synthetische polymeer, dat na vulkanisatie dezelfde eigenschappen vertoont als rubber.
De nitrile onderzoekshandschoenen zijn zacht, soepel en zeer elastisch en daardoor bijzonder resistent tegen scheuren.
De handschoenen vormen zich snel naar de hand en oefenen weinig druk uit, wat leidt tot minder vermoeidheid in de handen.
Tevens hebben de handschoenen getextureerde vingertoppen, wat zorgt voor een betere grip. Nitrile handschoenen bevatten geen natuurlijk rubberlatex.
De kans op type I allergische reactie op latexproteïnen is hierdoor uitgesloten. Daarnaast zijn de handschoenen poedervrij en bevatten de handschoenen geen toevoegingen als was, siliconen of weekmakers.

KLEUR
Paars/Blauw

Kwaliteitsnormen:

  • AQL 1,5 en CE gecertificeerd
  • EN 455 1-4
  • EN 420
  • Voedselveilig materiaal


AFMETING

X-Smal
Smal
Medium
Large
X-Large

VERPAKKINGSEENHEID

Per 100 stuks verpakt
Per 10 x 100 stuks in overdoos

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »