mVisor 7001 transparant gezichtsscherm

Het herbruikbare gezichtsmasker mVisor 7001 biedt een goede gezichtsbescherming bij blootstelling aan bijvoorbeeld hoesten, niezen en opspattende vloeistoffen.De mVisor 7001 is ook te reinigen in een autoclaaf en vaatwasser.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€21,75 €15,49

Incl. btw

Het herbruikbare Gezichtsscherm Face Shield de luxe biedt een goede gezichtsbescherming bij blootstelling aan bijvoorbeeld hoesten, niezen en opspattende vloeistoffen.

De Face Shield is gemakkelijk te monteren en demonteren waardoor elk onderdeel grondig kan worden gereinigd na gebruik. De Face Shield de luxe ook te reinigen in een autoclaaf en vaatwasser. Het scherm en de hoofdbanden dienen na gebruik te worden gereinigd, de schuimband dient na gebruik te worden vervangen. De schuimband is niet bedoeld om te hergebruiken.

Het transparante scherm is zeer licht en gegoten uit polycarbonaat. Het voordeel van polycarbonaat is dat deze duurzaam, spat- en slagvast is. Het gebruik van de Face Shield de luxe beïnvloedt het zicht van de gebruiker niet. Het materiaal is transparant en beslaat minimaal. De Face Shield de luxe wordt geleverd met een vervangbare schuimband voor optimale hygiëne en verstelbare hoofdbanden voor een goede pasvorm.

De Face Shield de luxe beschermt, in tegenstelling tot een standaard bril en slecht sluitende mondkapjes, het hele gezicht tegen druppelbesmetting. De Face Shield is geen vervanger voor een mondmasker/mondkapje.

De Face Shield de luxe bestaat uit:

  • 1 transparant polycarbonaat scherm.
  • 1 schuimband met kleefrand.
  • 1 set hoofdbanden (2-delig).
  • 1 Montage handleiding.

 
De mVisor 7001 is goedgekeurd als hulpmiddel voor de medische wereld en voorzien van een CE keurmerk CE EN 166:2001.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »