CureTape Menstruatiepleister

Erg veel vrouwen hebben vlak voor of tijdens de menstruatie last van nare menstruatieklachten: buikpijn, hoofdpijn en soms misselijkheid en braken. Met de CureTape Menstruatiepleister verdwijnen deze klachten vaak erg snel op natuurlijke wijze. Dus zonder
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€10,85

Incl. btw

Eigenschappen & Functies

Erg veel vrouwen hebben vlak voor of tijdens de menstruatie last van nare menstruatieklachten: buikpijn, hoofdpijn en soms misselijkheid en braken.
Met de CureTape Menstruatiepleister verdwijnen deze klachten op natuurlijke wijze. Dus zonder medicijnen te slikken!
De Menstruatiepleister is vervaardigd van het, voor u bekende, CureTape. Door de “pleisters” op de juiste wijze op te plakken worden zenuwbanen in het huidgebied beïnvloedt.
Normaal gesproken dient CureTape altijd door een tapespecialist, volgens het Medical Taping Concept (MTC), te worden aangebracht.

 

Instructie

De tapetechniek om menstruatieklachten te verhelpen is echter zo eenvoudig dat vrouwen prima in staat blijken te zijn om dit zelf aan te brengen. In de verpakking vindt u twee korte tapes welke op de buik worden aangebracht en één wat langere tape die op de rug wordt aangebracht. In het midden van elke tape zit een naad, zodat de papieren achterkant gemakkelijk kan worden verwijderd. Hierdoor is de pleister makkelijk zelf aan te brengen door uw patiënt.

Verkoopeenheid  

Per 3 stuks, per stuk verpakt

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »