BSN medical Gazofix fixatiewindsel

Originele BSN medical zelfklevende GAZOFIX fixatiebandage compressie- en steunverband in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit fixatiemateriaal. Prijzen incl.BTW
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€2,30

Incl. btw

OMSCHRIJVING

Een fixatiewindsel moet aan vele eisen voldoen.
Het moet een betrouwbare fixatie bieden die niet verschuift, maar het mag de bewegingsvrijheid van de patiënt niet beperken.
Gazofix biedt meer. Het is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbare fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft een goede ondersteunende eigenschap.

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

Het materiaal van Gazofix bestaat uit katoen en polyamide.
Door de geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huis of aan het haar.
Gazofix is bovendien elastisch, waardoor grotere en gecompliceerde bandages eenvoudig en snel kunnen worden aangebracht.
De polyamide vezels verliezen ook bij langer gebruik niet hun elasticiteit, waardoor Gazofix langdurig gefixeerd en zonder plooien gebruikt kan worden.
Door het zelfklevende karakter hoeven de windingen slechts met een derde overlap worden aangebracht, hetgeen veel materiaal kan besparen.
Gazofix kan in een autoclaaf of met behulp van gas worden gesteriliseerd.

INDICATIES

Fixatie van verbanden en spalken
Huidvriendelijke antislip onderlaag bij compressieverband of tape
Bevestiging van polstermateriaal
Beschermend verband bij gipsverbanden, zinkgelverbanden en tapeverbanden
Als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

KLEUR

Huidskleur

AFMETING        

4 x 400 cm
6 x 400 cm
8 x 400 cm
10 x 400 cm

VERPAKKINGSEENHEID

Per stuk verpakt
Per 10 stuks in een seal

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »