Zeropoint

Het product dat U zoekt staat niet op onze website. Wij kunnen vrijwel alles leveren. Neemt U contact met ons op en wij helpen u graag verder. [email protected] of middels de contact-tab aan uw rechterzijde...

Zero Point is in 2009 opgericht in Finland. Vanaf dag één, ons ‘zero point’, is het ons doel om atleten de best mogelijke producten te bieden. Dat doel gaan we halen door ons vertrouwen in een sterke merknaam en constante focus op kwaliteit, innovatie en te luisteren naar onze klanten.
We hebben veel aandacht voor onderzoek en productontwikkeling. Daarin werken we samen met universiteiten, high-tech bedrijven en deskundigen op het gebied van sport en gezondheid.

Ons belangrijkste wapen in het creëren van merkbekendheid zijn de atleten en sportfanaten die onze producten gebruiken. We hebben een waanzinnig team van atleten en sporters die actief zijn in allerlei verschillende sporten. De feedback die zij geven en de zichtbaarheid van onze producten tijdens het leveren van hun sportieve prestaties zijn de slagader van ons merk.

Om te kunnen groeien moet er een goed fundament zijn. We moeten iets unieks neerzetten. We geloven in wat we tot nu toe gecreëerd hebben en weten welke stappen we zullen zetten in de toekomst.

Zeropoint
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »