Tunturi

Tunturi Trampoline (met handvatten)

Trampoline (met handvatten)

Originele trampoline Ø 100cm opvouwbaar met handvatten van de beste kwaliteit leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, functional training, thuistraining & personal training, fysiotherapie

SUPERDEAL

Tunturi GRID foam roller regular

GRID foam roller regular

Originele Tunturi YOGA GRID FOAM ROLLLER voor extra diepe massage van topkwaliteit leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, fysiotherapie, thuis- en personal training.

Tunturi New Fitness

Is een belangrijke speler op de zich snel ontwikkelende wereldwijde markt voor fitnessapparatuur en wellness en de trotse eigenaar van verscheidene bekende merken, zoals Tunturi® Platinum PRO, Tunturi® Pure, Tunturi® GO, Marcy Fitness en Bruce Lee Fitness. De ambitie van Tunturi New Fitness is om aan een groot aantal marktsegmenten te leveren:
– Consumenten (fitnessapparatuur voor gebruik thuis).
– Professionele gebruikers, zoals sportscholen en fysiotherapeuten.
– Fitnessapparatuur binnen bedrijven, zoals kantoren en andere organisaties.

Onze merken hebben een eigen, uniek perspectief maar bieden alle continue innovatie, een aantrekkelijk ontwerp, topkwaliteit en betrouwbare service.

Trendsettend
In overeenstemming met duurzame internationale trends (een gezondere levensstijl en meer lichaamsbeweging) is Tunturi New Fitness van mening dat krachtige merken en de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende, aantrekkelijke producten en services de belangrijkste voorwaarden zijn om succesvol te zijn. De rol van internet als verkoopkanaal groeit in vele markten. De gespecialiseerde verkoopsector zal echter altijd een rol blijven spelen bij de verkoop van producten van hoge kwaliteit, waarbij advies, uitleg van de toegevoegde waarde en goede dienstverlening na verkoop van belang zijn. Tunturi New Fitness ondersteunt zijn verkooppartners met producttraining, een uitgebreide reeks promotie-items en natuurlijk de beste producten!

Visie
Tunturi New Fitness is van mening dat fitness een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven en dat die rol steeds belangrijker wordt als gevolg van:

– De ouder wordende bevolking.
– De wens langer en gezonder te leven.
– De toename van obesitas wereldwijd.
– De behoefte aan revalidatievoorzieningen.
– De toenemende onderkenning van het belang in vorm te blijven.

In combinatie met onze missie is Tunturi New Fitness een ware pionier in het ontwerpen van innovatieve producten.

Missie en Ambitie
Fitness is alleen effectief wanneer dit langdurig wordt volgehouden: ten minste drie keer per week en 20 minuten per dag. Daarom wil Tunturi fitness integreren in het dagelijks leven van mensen, en fitness thuis speelt daarbij een zeer grote rol. Hiertoe bieden wij toegevoegde waarde op het gebied van ontwerp, trainingsprogramma’s en plezier in fitnessen. Dit resulteert in een positieve houding ten opzichte van fitness en vormt een krachtige basis voor regelmatig trainen.

Tunturi
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »