Tork

Tork Dispenser (handdoek interfold)

Dispenser (handdoek interfold)

Hygiënische papieren handdoekjes dispenser (handdoek interfold) van TORK in 3 verschillende maten. Geschikt premium handdoek interfold. Topkwaliteit en scherp geprijsd leverbaar bij 123fysio.nl. Alle prijzen zijn incl. BTW.
Tork Poetsrol 1 laags

Poetsrol 1 laags

Advanced Wiper centerfeed papier M1 en M2 120m en 165m en breedte van 20cm en 21,5cm van TORK. Zacht, sterk, hoog absorptievermogen. Goedkoop en scherp geprijsd leverbaar bij 123fysio.nl. Alle prijzen zijn incl.BTW
Tork Handdoekjes interfold

Handdoekjes interfold

Papieren handdoekjes (premium interfold Hand Towel) 2 laags van 21,2cm x 34cm van TORK. Zacht, sterk, hoog absorptievermogen. Goedkoop en scherp geprijsd leverbaar bij 123fysio.nl. Alle prijzen zijn incl.BTW
Tork Poetsrol dispenser

Poetsrol dispenser

Ideale, hygiënische poetsrol dispenser van TORK in 2 verschillende maten (M1 en M2). Geschikt papieren handdoekrollen. Topkwaliteit en scherp geprijsd leverbaar bij 123fysio.nl. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Tork - een oplossing in elke situatie

In elke situatie waarin er iets te vegen, drogen, reinigen of poetsen valt, heeft Tork een oplossing paraat. Een oplossing die de hygiëne verbetert en het schoonmaken efficiënter maakt. Een oplossing die klanten tijd, geld en rompslomp bespaart. En een oplossing die bijdraagt aan het  comfort en de gemoedsrust van gebruikers.

Zoveel klanten, zoveel wensen
In de loop der jaren hebben we geleerd dat de wensen en behoeften van klanten sterk uiteen kunnen lopen, afhankelijk van toepassing, type bedrijf, plaats van vestiging enzovoort. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat we met ons assortiment producten op elke wens en behoefte kunnen inspelen. Tork systemen maken het de klant simpelweg gemakkelijker. Of het nu om de toiletten op een luchthaven, de verfspuiterij van een autofabriek of de keuken in een sterrenrestaurant gaat: u kunt vertrouwen op Tork voor de beste oplossing.

We bieden een totaaloplossing
We hebben een groot assortiment kwaliteitsproducten, maar Tork oplossingen bieden meer. Het concept en de waarde van ons merk worden niet alleen bepaald door de eigenschappen en prestaties van onze producten. We bieden een totaaloplossing waarin ook educatie en service een belangrijke rol spelen. De totaaloplossingen van Tork bestaan uit kwalitatief hoogstaande tissueproducten en dispensers met uitstraling in combinatie met goede adviezen en betrouwbare service. Zo zorgen wij ervoor dat iedere klant een oplossing kan vinden die perfect aansluit bij zijn of haar wensen en behoeften.

Uitstekende service is inbegrepen
Deze toegevoegde waarde zorgt voor vele mogelijkheden en omvat vele verschillende vormen van service op diverse niveaus: van basistips tot uitgebreide educatie voor het verbeteren van hygiëne.

Tork - onderdeel van de wereldwijd opererende SCA Group
Tork levert sinds 2008 wereldwijd aan klanten in de sectoren: gezondheidszorg, horeca, industrie en office. Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van hygiëne en duurzaamheid, is Tork marktleider in verschillende sectoren en een betrokken partner in meer dan 90 landen. Tork is onderdeel van het SCA merkportfolio.

Hygiëne

Mensen bewust maken van een goed hygiëne is op zichzelf al een maatschappelijk verantwoord doel. De preventie van ziekten kan enorme besparingen opleveren op de middelen, het afval en de kosten die komen kijken bij de behandeling van zieke mensen, en dan hebben we het nog niet eens over de kosten van gemiste werkdagen en onnodig leed.

Bij Tork delen we graag onze kennis over hygiëne met u, zodat de toiletruimte zodanig wordt ingericht dat de dispensers goed geplaatst zijn, eenvoudig te gebruiken zijn en de juiste hoeveelheden afgeven. We maken gebruik van ingrediënten die niet alleen zeer effectief zijn, maar die ook mild zijn voor de huid, voor het milieu en voor de toekomstige generaties. We bieden dus effectieve, duurzame hygiëneoplossingen om regelmatig gebruik en betere hygiëne voor iedereen aan te moedigen, maar tegelijkertijd de consumptie te minimaliseren.

Tork
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »