Sissel

Het product dat U zoekt staat niet op onze website. Wij kunnen vrijwel alles leveren. Neemt U contact met ons op en wij helpen u graag verder. I[email protected] of middels de contact-tab aan uw rechterzijde...

Sissel

Het verhaal begon in Zweden bijna 25 jaar geleden met een orthopedisch kussen, die met succes de wereldmarkt heeft veroverd. In 1986, Zweedse ondernemer Carl-Emil Christensen en zijn vrouw Sissel ingesteld over het zoeken naar een natuurlijke en gezonde manier om te bestrijden van Sissel haar nekpijnen. Als therapeut had ze de beroepskennis aan welke eisen een effectieve nekkussen moest voldoen — de SISSEL ®-kussen werd geboren en een filosofie maakte haar weg tot ver over de grenzen van Zweeden. Vele deskundigen uit fysiotherapie, ziekenhuizen en revalidatie gebruiken het kussen en het succes van haar functie weerspiegelt in veel huidige klinische studies, alsmede met miljoenen verkochte nekkussens en ontspannen slapen klanten wereldwijd. Met dit unieke product begon een Zweedse succesverhaal. Door de jaren heen, met de hulp en de constructieve bijdrage van therapeuten, productspecialisten voor gezondheid en consumenten, hebben we een uitgebreid assortiment van superieure fitness, wellness en gezondheidsproducten opgericht. Altijd vasthouden aan de SISSEL ®-filosofie van "The natural way" - gezond zitten, slapen en bewegen.

Sissel
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »