Reymerink

Reymerink Alcohol 70% en 80%

Alcohol 70% en 80%

Goedkope gedenatureerde Alcohol Podior (Ketonatus) 70% en 80% van 100ml, 1000ml en 5000 ml van Reymerink leverbaar bij 123fysio.nl. Ontsmettingsmiddel voor de huid en het reinigen van instrumenten. Prijzen zijn bij ons incl.BTW
Reymerink is dé producent en leverancier in de Benelux van een ruim assortiment cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging & desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing. De producten worden o.a. gebruikt door pedicures, podologen, huisartsen, tandartsen, nagelstudio’s, tattoo shops, schoonheidsspecialisten, (chemische) wasserijen, drogisterijen en industriële bedrijven. Maar ook zwembadbouwers en leveranciers van zwembaden kunnen bij ons terecht.

Onze producten wordensamengesteld en geleverd in verpakkingshoeveelheden van 5ml tot 1000 liter.

In 1884 is Reymerink gestart in ’s-Graveland met de handel in levensmiddelen aan kruideniers. De vele buitenhuizen van kooplieden in de omgeving zorgden voor veel werk voor wasserijen. Hierdoor ontstond er vraag naar chemicaliën. Reymerink heeft hierop in gespeeld door deze producten te gaan leveren.

Aan het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Reymerink gestart met eigen productie. In eerste instantie met verzorgingsproducten, later zijn daar andere producten bij gekomen. En nu zijn wij actief als leverancier en producent van professionele verzorgingsproducten en chemicaliën voor industrie, zwembaden en chemische wasserijen.

De organisatie heeft in de periode van 1884 tot nu een groei doorgemaakt. Het huidige team van Reymerink is compact en flexibel. Iedereen is betrokken. Hiermee kunnen we het verschil maken, persoonlijke aandacht geven en waarmaken wat we zeggen.

Reymerink
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »