Push

Push Med Elleboogbrace Epi

Med Elleboogbrace Epi

Originele Push Med elleboogbrace epi van topkwaliteit ter ondersteuning bij een tennisarm of golfersarm leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Geeft rust aan een pijnlijke tennisarm of golfersarm en ondersteunt het genezingsproces.

Het bedrijf

Push Braces worden gemaakt door Nea International bv. Nea International bv is een sterk groeiend bedrijf dat actief is op het gebied van orthopedische braces. Nea International bv, dat opgericht werd in Maastricht, is een op kennis gebaseerde vernieuwer met zeer veel ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van orthopedische braces en verwante diensten. Nea is een volle dochteronderneming van de Macintosh Retail Group.
Naast zijn eigen deskundigheid, knowhow en hulpbronnen, heeft Nea toegang tot de hulpbronnen en de deskundigheid van een netwerk van wetenschappers, specialisten en technici uit een verscheidenheid aan disciplines. Nea International heeft zich toegelegd op het in stand houden van deskundigheid op het gebied van de behandeling van gewrichtsblessures en chronische aandoeningen.

Het begin

De ontwikkeling van Push Braces and PSB Sportbraces begon halverwege de jaren 1980 op basis van het concept van functionele tape. Momenteel zijn er diverse octrooien verkregen op het gebied van braces. Jaarlijks wordt een aanzienlijk percentage van de omzet besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Elk product is het resultaat van een effectief ontwikkelingsproces. De signalen die worden ontvangen uit de medische wereld die het bedrijf omringt, vormen de springplank voor dit proces. Nea International is een flexibele organisatie die snel en efficiënt kan inspelen op de wensen en veranderingen in de sector.

Kwaliteitsnorm

Nea heeft de kwaliteit van zijn producten en diensten hoog in het vaandel staan. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Nea is zowel ISO13485 (certificaat 2011) alsook ISO9001 (certificaat 1995) gecertificeerd teneinde veilige en effectieve orthopedische braces te ontwikkelen en te produceren, alsmede te kunnen blijven voldoen aan de hoogst mogelijke productkwaliteit. Omdat voortdurende verbeteringen tot de doelstellingen behoren, zal Nea ernaar blijven streven om de kwaliteit en de prestaties van zijn producten te verbeteren. Sinds 1997 voldoet Nea International aan de voorwaarden die moeten worden vervuld om het (Europese) CE keurmerk te voeren. Dit betekent dat de diverse eisen met betrekking tot de producten zorgvuldig onderzocht en goedgekeurd zijn. De gezonde structuur van onderzoek en ontwikkeling in het bedrijf in overeenstemming met de ISO13485 en ISO9001 normen, garandeert dat de betrouwbaarheid van de producten voldoet aan de meest recente knowhow en ervaring in de orthopedische wereld. Dit betekent dat de gebruiker, voorschrijver en vakhandel het volste vertrouwen kan hebben in de functionaliteit en de duurzaamheid van zijn producten.

Distributie

Push Braces en PSB Sportbraces worden gedistribueerd in 25 landen in Europa en daarbuiten. In elk land zorgen nationale distributeurs voor de promotie en de verkoop van de producten. Naast een goede dekking in Europa, breidt Nea zijn activiteiten uit naar Noord-Amerika en Azië.

Research & Development

Nea International is ingesteld op productinnovatie. De totstandkoming van nieuwe producten wordt gewaarborgd door een intern ontwikkelingsteam bestaande uit bewegingswetenschappers, bewegingstechnologen en een industrieel ontwerper. Het externe kennisnetwerk wordt gevormd door een medische stuurgroep dat als adviescollege nieuwe initiatieven aandraagt en ondersteunt. De leden van deze stuurgroep vertegenwoordigen ieder afzonderlijk een kennisinstituut welke kunnen worden ingezet voor het uitvoeren van (product)onderzoek. De resultaten van deze onderzoeken leiden periodiek tot publicaties.

123fysio.nl

Push
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »