Mueller Sports Medicine

Mueller Sports Medicine Mueller Underwrap / M-wrap

Mueller Underwrap / M-wrap

Mueller Underwrap / M-Wrap is een flinterdunne onderlaag voor sporttape.
Mueller Sports Medicine Mueller Soccer enkelbrace / veterbrace

Mueller Soccer enkelbrace / veterbrace

Wereldwijd gedragen door nationale voetbalteams. Geeft goede steun, maar toch voldoende flexibiliteit in de voet.
Mueller Sports Medicine Mueller ATF enkelbrace / veterbrace

Mueller ATF enkelbrace / veterbrace

De Mueller enkelbrace is ontwikkeld als stevige enkelstabilisator bij instabiele of arthrotische enkelgewrichten.
Mueller Sports Medicine MTape

MTape

Goedkope en uitstekende Mtape / M-Tape rigide sporttape van Mueller leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn bij ons incl. BTW

Mueller Sports Medicine, Inc is een familiebedrijf gestart in 1961 door Curt Mueller.

De atletische eisen die een lichaam vragen heeft Curt Mueller geholpen om zich te specialiseren op het gebied van sportgeneeskunde. Dit heeft geleid tot de oprichting van Mueller in de kelder van de apotheek van zijn vader.

Sporters over de hele wereld hebben verschillende successen behaald met Mueller-producten sinds de vroege jaren 60. De eerste producten van Mueller zoals MTape ®, MWrap ®, de Medi-Kit ™ trainer kit, en Quench ® Mist, waren een groot succes binnen de sportwereld en werden gezien als de voorlopers van een nieuwe retail-categorie.

In de jaren 80 introduceerde Mueller een unieke manier van marketing binnen de retailmarkt voor de sportmedische producten.

Na het grote succes op het allerhoogste niveau werd Mueller nu ook toegankelijk voor alle andere sporters van verschillende niveaus. Een complete lijn werd samengesteld, dat via de retailmarkt aan de man gebracht werd. De producten die gebruikt worden op wereldklasse niveau konden nu ook door elke andere sporter worden gebruikt. 

Mueller blijft zich ontwikkelen op het gebied van technologie en kan hierdoor de nieuwste innovatieve producten aanbieden. Mueller heeft zich gevestigd als de onbetwistbare wereldleider op het gebied van sportgeneeskunde.

Missie; "Onze missie is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de sportmedische producten beschikbaar zijn voor consumenten over de hele wereld. We kennen het belang van integriteit, trots en uitmuntendheid. Deze elementen staan centraal in de manier waarop wij zaken doen en bij de selectie van onze producten"

123fysio.nl

Mueller Sports Medicine
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »