MSP

MSP Contactgel / ultrageluid gel

Contactgel / ultrageluid gel

MSP contactgel is een neutrale, reukloze, met water afwasbare contactgel, uitermate geschikt voor ultrageluid- en echotherapie.
MSP Massagetafel koffermodel 3-delig

Massagetafel koffermodel 3-delig

Uitstekende 3-delige opklapbare massagetafel / draagbaar koffermodel van MSP leverbaar in verschillende kleuren en in 56 cm of 70 cm breed. Prijzen zijn inclusief BTW.
MSP Verzorgingskoffer ALU

Verzorgingskoffer ALU

Topkwaliteit en goedkope sportverzorging & EHBSO tassen en koffers gevuld en leeg leverbaar 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor de verzorger, personal trainer, thuis alsmede in de praktijk
MSP MSP Pomp t.b.v. 5 liter verpakking MSP Contactgel

MSP Pomp t.b.v. 5 liter verpakking MSP Contactgel

Handig om de contactgel uit een 5000 ml jerrycan te krijgen doormiddel van de pomp.
MSP Cohäfix (gazofix)

Cohäfix (gazofix)

Goedkope MSP zelfklevende Cohäfix (gazofix) fixatiebandage compressie- en steunverband in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit fixatiemateriaal. Prijzen incl.BTW
MSP Massagetafel koffermodel 2-delig

Massagetafel koffermodel 2-delig

Uitstekende 2-delige opklapbare massagetafel / draagbaar koffermodel van MSP leverbaar in verschillende kleuren en in 56 cm of 70 cm breed. Prijzen zijn inclusief BTW.
MSP MSP Cold Spray

MSP Cold Spray

De MSP coldspray is een ideale koudespray speciaal ontwikkeld voor directe koeling van de huid. De spray verlicht onmiddellijk de pijn.
MSP MSP Houder voor koude/warmte pakking

MSP Houder voor koude/warmte pakking

De MSP houder voor koude/warmte pakking is speciaal op maat gemaakt voor de MSP houder voor koude/warmte pakking.
MSP MSP Foam niet klevend

MSP Foam niet klevend

Msp foam niet klevend, een niet klevend polstermateriaal.

Medical Sports Products

MSP, Medical Sport Products is een onderdeel van Lopharm BV. Medical Sport Products produceert hoogwaardige sport medische producten, CE gekwalificeerd met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De bekende opklapbare massagebanken zijn naast CE gekwalificeerd ook TÜV gecertificeerd.

MSP
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »