Marcy Fitness

Het product dat U zoekt staat niet op onze website. Wij kunnen vrijwel alles leveren. Neemt U contact met ons op en wij helpen u graag verder. [email protected] of middels de contact-tab aan uw rechterzijde...

Marcy Fitness

- Onderdeel van Tunturi -

Tunturi New Fitness
Is een belangrijke speler op de zich snel ontwikkelende wereldwijde markt voor fitnessapparatuur en wellness en de trotse eigenaar van verscheidene bekende merken, zoals Tunturi® Platinum PRO, Tunturi® Pure, Tunturi® GO, Marcy Fitness en Bruce Lee Fitness. De ambitie van Tunturi New Fitness is om aan een groot aantal marktsegmenten te leveren:
– Consumenten (fitnessapparatuur voor gebruik thuis).
– Professionele gebruikers, zoals sportscholen en fysiotherapeuten.
– Fitnessapparatuur binnen bedrijven, zoals kantoren en andere organisaties.

Onze merken hebben een eigen, uniek perspectief maar bieden alle continue innovatie, een aantrekkelijk ontwerp, topkwaliteit en betrouwbare service.

Marcy Fitness
Het rijke erfgoed van Walter Marcyan, zijn toewijding en onwankelbaar geloof in de voordelen van krachttraining en conditietraining heeft Marcy Fitness achtergelaten met een duidelijke visie voor de toekomst. Producten die innoveren en prikkelen zijn ontworpen om de natuurlijke beweging van het menselijk lichaam aan te vullen, het stimuleren van de juiste techniek en vorm. Marcy Fitness blijft producten produceren die veilig en doeltreffend zijn en die kracht- en conditietraining steeds toegankelijker maken voor iedereen.

download de catalogus hier als pdf.

Marcy Fitness
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »