Lohmann & Raucher

Lohmann & Raucher Lohmann & Rauscher Porotape

Lohmann & Rauscher Porotape

Originele en goede Porotape rigide sporttape van Lohmann & Rauscher leverbaar bij 123fysio.nl. Staffelkortingen en prijzen incl. BTW

Lohmann & Rauscher (L&R) is een internationaal toonaangevende aanbieder van toekomstgerichte medische en hygiëneartikelen van de hoogste kwaliteit — van klassiek verbandgaas tot en met moderne behandel- en zorgsystemen. Ontstaan in 1998 uit de twee bedrijven Lohmann (opgericht in 1851) en Rauscher (opgericht in 1899), beschikt L&R tegenwoordig over meer dan 160 jaar vakkundigheid als betrouwbare partner en probleemoplosser voor haar klanten.

Ondanks de afnemende groei van de wereldeconomie waren de afgelopen jaren een succesvolle tijd voor L&R. Dit is voor een groot deel te danken aan de medewerkers van het concern, die met hun betrokkenheid dit gezamenlijke succes pas mogelijk maken. Samen met zijn medewerkers wil L&R doorgroeien, vooral internationaal.

Het assortiment van L&R bestaat uit een gevarieerd aanbod voor de sectoren geneeskunde, zorg en hygiëne. Kenmerken van de L&R-producten zijn hun uitstekende kwaliteit, hun grote functionaliteit en hun hoge therapeutische effectiviteit. De afgelopen jaren bracht L&R talrijke overtuigende innovaties op de markt.

Tot de klanten van L&R behoren artsen, zorgpersoneel, apotheken, de gespecialiseerde handel in verzorgingsproducten en medische hulpmiddelen, de groothandel en de industrie. Ook ziekenhuizen vormen een groot distributienetwerk.

Met zijn uitgekiende producten, concepten en dienstverleningen presenteert L&R zich in alle bedrijfsactiviteiten als betrouwbare partner en probleemoplosser voor zijn klanten. 

Kwaliteit staat bij L&R voorop – of het nu gaat om grondstoffen, ingekochte waren, onderdelen of diensten. Dankzij een internationaal gecertificeerd kwaliteitsmanagement, een strikte interne kwaliteitscontrole en klinische enquêtes en casestudy's optimaliseren wij doorlopend onze producten en behandelconcepten en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bij L&R staat de mens altijd centraal: als klant, zakenpartner, medewerker en als patiënt. Daarom voelt L&R zich in bijzondere mate verplicht om tegemoet te komen aan de vereiste een duurzame bijdrage te leveren aan een betere en veilige patiëntenzorg.  

Lohmann & Raucher
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »