F.I.T. (FIT)

F.I.T. (FIT) F.I.T. Sportbalsem

F.I.T. Sportbalsem

F.I.T. Sportbalsem voor de professional is een niet vette balsem voor een snel herstel van spierblessures.
F.I.T. (FIT) F.I.T. Massageolie

F.I.T. Massageolie

FIT-care professionele massageolie is gemaakt op basis van milde en niet-irriterende ingrediënten zodat maximale prestatie geleverd kan worden.

F.I.T. (FIT)

Of je nu amateur bent of professional, iedereen heeft er wel eens mee te maken; sportblessures. Voor de één komt het door een hockeybal of stick op de knie, de ander door een sliding bij voetbal en weer een ander tijdens slagenwisselingen bij tennis of badminton. De gevolgen zijn altijd hetzelfde; pijnlijke lichaamsdelen, mogelijk een poosje uit de roulatie en herstel dat eigenlijk nooit snel genoeg gaat. F.I.T. Sportbalsem brengt hier verandering in.

F.I.T. is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij diverse vormen van sport. Het bevat bestanddelen die herstel van sportblessures bevorderen. Het heeft een unieke structuur, kleur en geur en je ‘voelt’ de effectieve werking direct op de huid. De sportbalsem is uitgebreid toegepast bij professionals in de topsport en er zijn verbluffende resultaten geboekt.

F.I.T. staat voor ‘Fast Injury Treatment’, oftewel, razendsnel herstel bij sportblessures. F.I.T. is ontwikkeld door topmedici voor topsporters en nu ook beschikbaar voor alle sporten en sporters.

  • Snel herstel van sportblessures
  • Perfecte basis voor medische tape concepten
  • Van topmedici, voor topsporters
  • Preventief en repressief te gebruiken
  • Handige knijptube
  • Geen huidirritatie / rode vlekken tijdens het sporten
  • Hulpmiddel bij massages en fysiotherapie

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

F.I.T. (FIT)
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »