BSN medical

BSN medical Leukotape Classic sporttape

Leukotape Classic sporttape

Leukotape Classic is wellicht de meest bekende en meest gebruikte sporttape van Nederland.
BSN medical Strappal Sporttape

Strappal Sporttape

Strappal Tape is een goedkopere, latex vrije en Hypo-allergene sporttape
BSN medical Optiplast C per 12st. verpakt

Optiplast C per 12st. verpakt

Originele en beste BSN Medical Optiplaste-C (optiplast C) compressie- en steunverband (katoenen windsel) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl.BTW
BSN medical Leukotape P

Leukotape P

Goedkope Leukotape P combipack (met Fixomull stretch) van BSN Medical leverbaar bij 123fysio.nl. Korting bij afname meerdere stuks (staffelkorting). Prijzen zijn incl.BTW
BSN medical Acrylastic per 12st. verpakt

Acrylastic per 12st. verpakt

Goedkope BSN Medical Acrylastic compressie- en steunverband (katoenen windsel) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl.BTW
BSN medical Tensoplast per stuk verpakt

Tensoplast per stuk verpakt

Goedkope BSN Medical Tensoplast compressie- en steunverband (katoen/kunstzijde) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl. BTW
BSN medical Optiplaste-E per 12st. verpakt

Optiplaste-E per 12st. verpakt

Goedkope BSN Medical Optiplaste-E (optiplast E) compressie- en steunverband (rekbaar kleefwindsel) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl.BTW
BSN medical Gazofix

Gazofix

Originele BSN medical zelfklevende GAZOFIX fixatiebandage compressie- en steunverband in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit fixatiemateriaal. Prijzen incl.BTW
BSN medical Acrylastic (p/s verpakt)

Acrylastic (p/s verpakt)

Goedkope BSN Medical Acrylastic compressie- en steunverband (katoenen windsel) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl.BTW
BSN medical Optiplast C (p/s verpakt)

Optiplast C (p/s verpakt)

Goedkope BSN Medical Optiplaste-C (optiplast C) compressie- en steunverband (katoenen windsel) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl.BTW
BSN medical Optiplaste-E (p/s verpakt)

Optiplaste-E (p/s verpakt)

Originele en beste BSN Medical Optiplaste-E (optiplast E) compressie- en steunverband (rekbaar kleefwindsel) in verschillende maten leverbaar bij 123fysio.nl. Topkwaliteit verband. Staffelkortingen en prijzen incl.BTW

BSN medical levert wereldwijd medische hulpmiddelen.

BSN medical levert wereldwijd medische apparatuur- en is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van producten zoals verbandmiddelen en steunkousen, en producten voor gipsen en wondverzorging.

Een aantal van onze bekende merken - Leukoplast, Leukomed, Gypsona, Orthoglass, JOBST, Radiante, Delta-Cast, Actimove en Tricodur - behoren tot de meest vertrouwde namen in de sector van de gezondheidszorg.

BSN medical is wereldmarktleider in de internationale gezondheidszorg. Vanuit het hoofdkantoor in Hamburg is BSN medical wereldwijd actief in drie segmenten: wondverzorging en fixatie, tapen en bandageren en ten slotte compressietherapie. We focussen op de ontwikkeling van hoogwaardige producten die oplossingen van hoge kwaliteit bieden aan onze verzorgers en patiënten. BSN medical heeft lokale vestigingen overal ter wereld, zoals in het Nederlandse Almere. Met ruim 4000 medewerkers en productiefaciliteiten in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Pakistan en Mexico.

Geschiedenis

BSN medical werd opgericht in april 2001 als een 50:50 joint venture tussen Beiersdorf AG, Hamburg, en Smith & Nephew plc, London. Het doel van deze joint venture was het groeperen van marktleiders en een geografisch sterke ondernemingsgroep vormen op het gebied van wondverzorging, fractuurmanagement, fysiotherapie en compressietherapie. 

BSN medical werd overgenomen in 2006 door Montagu Private Equity, een toonaangevende private equity investeerder in de Europese mid-market, met een groot aanbod aan beschikbare middelen, met waarden variërend van € 100 miljoen tot € 1 + miljard. Sindsdien ontwikkelde BSN zich tot een volledig onafhankelijke wereldwijde speler in de zorgmarkt. BSN medical ronde succesvol 4 acquisities af en bleef zijn wereldwijde onafhankelijkheid verder ontwikkelen met een steeds groeiende portefeuille door innovatieve productlanceringen (bv. geavanceerde wondverzorging). 

In 2012 werd het bedrijf overgenomen door EQT VI. EQT is de leidende private equity groep in Noord-Europa met bijna € 18 miljard in verhoogd kapitaal en meerdere beleggingsstrategieën. Samen met een superieur netwerk van onafhankelijke industriële advisors, implementeert EQT haar beleggingsstrategie door aankoop of financiering van middelgrote tot grote bedrijven in Noord- en Oost-Europa, Azië en de Verenigde Staten en het ondersteunen van hun ontwikkeling tot toonaangevende bedrijven.

People Principles / Principes

Door hun bron van energie, creativiteit en prestaties, zijn mensen de spil van BSN medical. Ter ondersteuning van dit idee, bouwen we op de principes van onze Visie en Waarden voort, en ondersteunen we de manier waarop we onze mensen motiveren. 

Streven ernaar om:

 • 'Visie en Waarden’ tot de hoeksteen te maken van alle persoonlijke en zakelijke interacties.

 • Open communicatie op alle niveaus te stimuleren en ervoor te zorgen dat al onze medewerkers het inzicht verwerven dat nodig is om hun bijdrage aan het bedrijf te maximaliseren.

 • Alle medewerkers actief te stimuleren om hun volledige potentieel te benutten en om voortdurend hun kennis, vaardigheden en capaciteiten te ontplooien, om de huidige en toekomstige zakelijke doelstellingen te kunnen bereiken.

 • Ervoor te zorgen dat elk individu duidelijk weet wat zijn rol is en wat zijn verantwoordelijkheden zijn, wat er van hem verwacht wordt en hem daarbij constructieve feedback te geven.

 • Flexibiliteit, teamwork en een effectieve organisatie te stimuleren.

 • Medewerkers te stimuleren om te kunnen ontplooien en hen bij hun ontwikkelingsproces te ondersteunen.

 • Duidelijk de relatie tussen prestaties en erkenning te ontwikkelen.

 • Te zorgen voor een veilige werkomgeving voor alle werknemers en dat ze zich goed voelen op hun werkplek. Bovendien streven we ernaar om te voldoen aan de relevante nationale voorschriften en wettelijke eisen.

  Missie
  ("waarom we bestaan als een bedrijf")
      We willen de waarde van onze wereldwijde business doen stijgen door de ontwikkeling van kosteneffectieve medische producten en therapie-oplossingen. Deze voldoen aan de behoeften van klanten en verbeteren de gezondheid van de patiënten.
       
  Visie
  ("wat we zouden willen zijn als een bedrijf en waar we naar streven")
    Wereldleider worden in de door ons gekozen markt voor medische apparatuur. Hoogwaardige merkproducten en therapie-oplossingen aanbieden aan klanten en patiënten.
       
  Waarden
  ("hoe we samenwerken om onze doelen te bereiken")
    • Geloven in onze mensen
  • Slagen door middel van teamwork
  • Luisteren naar onze klanten
  • Voortdurend streven naar hogere prestaties
BSN medical
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »