Bruce Lee Fitness

Het product dat U zoekt staat niet op onze website. Wij kunnen vrijwel alles leveren. Neemt U contact met ons op en wij helpen u graag verder. [email protected] of middels de contact-tab aan uw rechterzijde...

Bruce Lee Fitness

- Onderdeel van Tunturi -

Tunturi New Fitness
Is een belangrijke speler op de zich snel ontwikkelende wereldwijde markt voor fitnessapparatuur en wellness en de trotse eigenaar van verscheidene bekende merken, zoals Tunturi® Platinum PRO, Tunturi® Pure, Tunturi® GO, Marcy Fitness en Bruce Lee Fitness. De ambitie van Tunturi New Fitness is om aan een groot aantal marktsegmenten te leveren:
– Consumenten (fitnessapparatuur voor gebruik thuis).
– Professionele gebruikers, zoals sportscholen en fysiotherapeuten.
– Fitnessapparatuur binnen bedrijven, zoals kantoren en andere organisaties.

Onze merken hebben een eigen, uniek perspectief maar bieden alle continue innovatie, een aantrekkelijk ontwerp, topkwaliteit en betrouwbare service.

Bruce Lee Fitness
Bruce Lee geloofde dat veel martial arts beoefenaars te veel tijd doorbrachten met werken aan de vorm en techniek, en niet genoeg aan de fysieke conditie. Bruce begon drie speerpunten van ‘totale fitness’ te combineren in zijn oefeningen van routine, spieren, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Bruce experimenteerde voortdurend tot het uiterste, met training routines voor het menselijk lichaam. Hij geloofde dat de buikspieren erg belangrijk zijn voor de martial arts beoefenaars, omdat ze alle delen van het lichaam coördineren, en ze fungeren als een centrale generator om het lichaam te besturen . Bruce was erg fanatiek over het trainen van de buikspieren, het bouwen van een combinatie van sit-ups, crunches, Roman chair, leg raises en V-dips in zijn dagelijkse training schema.

Bruce was een echte pionier in kracht- en weerstand training, met de wetenschap dat spiermassa en kracht niet noodzakelijk zijn gekoppeld.

Zijn weerstandtraining richt zich niet alleen op de spieren, maar ook de aanhechtingen en pezen. Hij realiseerde dat ze even belangrijk waren in zijn zoektocht naar de totale fysieke conditie. Hij creëerde zijn eigen fitnessapparaten, die aan zijn trainingseisen voldeden en nog niet bestonden in die tijd. Een ontmoeting met Doctor Walter Marcyan veranderde dit.

bruce lee fitness collectie

Met een uitgebreide Bruce Lee Fitness collectie van hoge kwaliteit producten, zoals banken, bokshandschoenen, springtouwen en meer, willen we bij Tunturi New Fitness ervoor zorgen dat “de legende voort leeft”. 

download de catalogus hier als pdf-bestand.

Bruce Lee Fitness
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »