BOSU

BOSU Balance trainer HOME

Balance trainer HOME

Originele BOSU Balance trainer HOME edition van topkwaliteit leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, thuis- en personal training, functional training, fysiotherapie
BOSU Balance trainer PRO

Balance trainer PRO

Originele BOSU Balance trainer PRO edition van topkwaliteit leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, thuis- en personal training, functional training, fysiotherapie
Wat is de BOSU?

* Uitgesproken "Bo", zoals de naam van de jongen, en "Sue," zoals de naam van het meisje.

Wat begon als de lancering van een van de meest innovatieve producten de fitness-industrie heeft ooit gezien, bleek te zijn slechts het begin van een reis die nog steeds uit te breiden, vorm en functionele training definiëren.

De BOSU Balance Trainer, uitgevonden door David Weck, debuteerde in 2000 en werd al snel een van de meest succesvolle fitness opleidingsproducten in de wereld. Oorspronkelijk is de naam "BOSU" een acroniem voor "Both Sides Up". Het betekende dat de BOSU Balance Trainer op iedere zijde, de dome of het platform kan worden gebruikt.

Vandaag, is de term "BOSU" geëvolueerd buiten het product en nu staat "Both Sides Utilized" voor een bewuste aanpak uit te oefenen die een stap verder gaat dan de traditionele opleiding. Deze duidelijkheid van wie we zijn en wat we willen bieden geïnspireerd de ontwikkeling van aanvullende BOSU producten en programmering, die allemaal zijn geworteld in de oefening wetenschap en bewezen in real-life applicatie.

BOSU Training gaat over uitbreiding verkeer mogelijkheden, omvormen van instanties en versterking van de geesten. Het is over invoegen gedachte in beweging.  Het gaat om de vragen van onze klanten, fitness studenten en atleten te worden fysiek betrokken, maar ook aanwezig en volledig betrokken in het opleidingsproces. Het maakt niet uit als je geconfronteerd met de zwaarste competitie uw sportieve carrière, of op zoek om terug te keren naar een installateur u enkel begint.

BOSU Training u erdoorheen kunt kijken allemaal met nieuwe uitdagingen en oefening progressies altijd net om de hoek.

Niet alleen het Product

Onze producten zijn bekend industrie-brede voor training van evenwicht, verbetering van de flexibiliteit en het leveren van killer cardio training. Ze hebben een ongekende reputatie voor het opbouwen van kracht en Fijnstemmen vaardigheden voor sport.

Maar op hun eigen, BOSU producten zijn gewoon gegoten kunststof, gewogen rubber en stabiliteit ballen met geheime vulling. Heb je hen te betrekken om hen tot leven! Dus, buiten onze producten bieden wij een systeem van bewust actie, opzettelijke beweging en slimme wetenschap die resultaten oplevert.

De BOSU opleiding aanpak zorgt ervoor dat wanneer u krijgen op de BOSU Balance Trainer, of verplaatst met de BOSU Ballast bal, je krijgt alles wat je ooit wilde van een feel-good, get-fit, neen-betreurt trainingstoestel. Zelfs meer dan dat, krijg je een intelligente opleidingsmethode dat elk stuk van fitnessapparatuur overstijgt.

Gemaakt in USA

Als vele industrieën graag kosten besparen en verhogen van de winstmarges, verplaatsen fitness apparatuur bedrijven hun productie en banen overzee. Maar bij Hedstrom Fitness, zijn we US-based productie en de duurzaamheid van ons land waardevolle menselijke hulpbronnen vredesprocessen. BOSU  producten worden hier gemaakt in Ashland (Ohio), grenzend aan ons hoofdkantoor. Dus, niet alleen hebben wij state-of-the-art productiefaciliteiten en concurrerende prijzen, maar we eigenlijk weten de mensen die betrokken zijn in het proces.

Groen, ecologisch bewuste Manufacturing

We make producten ter bevordering van gezondheid, wellness en een over het algemeen betere kwaliteit van leven. Dus, het alleen zinvol dat hoe onze producten worden gemaakt voor ons zo belangrijk is hoe ze eenmaal worden gebruikt in uw handen. Nog voordat het was modieuze, is Hedstrom Fitness gepleegd op het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen, recycling en de eliminatie van giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

BOSU
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »