BOSU Balance trainer PRO edition

Originele BOSU Balance trainer PRO edition van topkwaliteit leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, thuis- en personal training, functional training, fysiotherapie
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Opmerkingen:
Levertijd 3-5 werkdagen

€224,95

Incl. btw

Balance trainer PRO
Met de halfronde BOSU ballen met een harde onderkant kun je op een geweldige manier je lichaam trainen. Niet alleen spierversterkende oefeningen, maar ook oefeningen die je stabiliteit aanspreken, houdingscorrectie en rompstijfheid bevorderen (functional patterns). Daarnaast gebruik je de Balance trainer ook om je lichaam op te warmen door bijvoorbeeld door met één of twee benen op het midden van de BOSU te springen.
De ideale balanstrainer die beiderzijds te gebruiken is. Deze halve bal is erg wijd in te zetten voor bijvoorbeeld balanstraining, stabiliteitstraining of als extra moeilijkheidsgraad bij kettlebell oefeningen. Zeer functioneel dus.

Kenmerken
✓ Hoogte 23cm en diameter 65cm
✓ Blauw
✓ 7,7kg
✓ Inclusief pomp

HOME versie VS. PRO versie

De Bosu HOME edition is bedoeld voor thuisgebruik. De Bosu PRO edition is voor toepassing in een professionele of veeleisende thuisomgeving. Als regel hanteren wij dat de PRO versie meerdere keren per dag gebruikt wordt en de HOME versie een aantal keren per week.

Het verschil tussen beide types is:

 de HOME heeft voetjes aan de onderkant, de PRO heeft een verstevigde bodemplaat met een antislip laag
 de HOME heeft een zwarte rand en de bal zelf is licht blauw, de PRO heeft een grijze rand en een logo bovenop
 de HOME wordt met een DVD geleverd, de PRO wordt normaal gezien met meerdere stuks tegelijk aangeschaft, vandaar dat deze zonder DVD geleverd wordt
 de HOME is ongeveer 1kg lichter dan de PRO, de blauwe bal van de PRO is van een dikkere kwaliteit dan de HOME
 de doorsnede van zowel de BOSU HOME als de BOSU PRO is 65cm.
De belastbaarheid van beide uitvoeringen is gesteld op 150kg. Technisch kan de bal een veel hogere belasting aan, vanuit veiligheidsoogpunt is de norm vastgesteld op 150kg.

Bestel voordelig en snel bij 123fysio.nl 

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »