Biofreeze Gallon (3,8 liter) + doseerpomp

Originele en goedkope Biofreeze producten, de nummer 1 in Amerika bewezen topkwaliteit in verschillende uitvoeringen leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, thuisgebruik, preventie,(top)sport, blessurebehandeling.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€189,67

Incl. btw

OMSCHRIJVING

Het unieke van Biofreeze zit in de "koude therapie": door de combinatie van de aanwezige natuurlijke menthol en de verdamping van alcohol krijgt u een koud gevoel op de plekken waar Biofreeze wordt aangebracht. Dat veroorzaakt twee reacties:

De microstimulatie en de doorbloeding worden gestimuleerd.
De zenuwuiteinden in de opperhuid worden beinvloed, waardoor u minder pijn voelt en uw spieren zich kunnen ontspannen.

EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

Biofreeze pijnstillende gel (in een pompflacon voor de professionele gebruiker) maakt het mogelijk de gel over een groot oppervlak te masseren over het pijnlijke gebied.Door massage ontstaat nog een extra verbeterde bloedcirculatie. Het is bewezen dat door deze geduldige methode toe te passen het genezingsproces aanzienlijk wordt verbeterd.
Het effect van Biofreeze is groot doordat het lichaam zich aan de omstandigheden aanpast en direct reageert op de kou: bloedvaten vernauwen zich en lokaal kan de doorbloeding zelfs stoppen. De koude reactie is echter kort en er volgt een tegenreactie: het bloed gaat weer stromen en het lichaam wordt weer van binnen opgewarmd. Dit is vergelijkbaar met het opwarmen van bevroren of koude handen: je krijgt dan vaak een gloeiend gevoel. 
 
AFMETING

89 ml.
110 ml.
118 ml.
473 ml.
904 ml.
3785 ml.

VERPAKKINGSEENHEID

Per stuk

* Het kan voorkomen dat de biofreeze producten een iets langere levertijd hebben *
_________________________________ 
Bestel voordelig en snel bij 123fysio.nl  

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »