TPT GRID 2.0 foam roller

Original and top quality cheap TPT GRID FOAM ROLLLER REGULAR 2.0 in different colors available at 123fysio.nl. Prices are incl. VAT. Ideal for rehabilitation, physical therapy, home or personal training.
Availability:
In stock

€72,95 €62,95

Incl. tax

GRID Foam Roller 2.0
GRID foamroller van Trigger Point Technologies.
De foam roller The Grid 2.0 is ontwikkeld voor SMRT (self myofascial release therapy) en Coretraining. Deze versie 2.0 is de 2 keer zo grotere variant van de 1.0 Regular!

Verschillende kleuren leverbaar:
✓ Oranje
✓ Zwart
✓ Roze
✓ Lime Groen

 Prijzen zijn bij ons inclusief btw!

Beschrijving
De foam roller bestaat uit een harde binnenrol met een zachte buitenkant die voorzien is van een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden, bepalend voor de intensiteit van de zelfmassage. 
Self Myofascial Release Therapy is zelfmassage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. De kwaliteit van de spieren verbetert door het verwijderen van triggerpoints, verklevingen en knopen in de spieren met behulp van gedoseerde druk van je eigen lichaamsgewicht op de foam roller.

Gebruik het raster voor een zelfmassage en bindweefsel verschuiving van de gespannen spieren, fibrotische fascie (verklevingen), spierknopen en plooien. Dit geeft een maximaal gevoel van welzijn. GRID is uitgerust met gepatenteerde Distrodensity zones. Het driedimensionale oppervlak heeft verschillende breedtes die het govoel nabootsen van een massage uitgevoerd door een therapeut of sportmasseur.

Afmetingen
✓ 66.4cm x 13cm = 2x zo groot als normaal!

VideoBestel voordelig en snel bij 123fysio.nl 

(0)
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »