Tunturi GRID foam roller regular

Original Tunturi YOGA Raster Schaumstoff ROLLLER für zusätzliche Tiefe Massage von höchster Qualität abrufbar unter 123fysio.nl. Preise sind inkl. MwSt. Ideal für Rehabilitation, Physiotherapie, Heim- oder persönliche Ausbildung.
Verfügbarkeit:
Auf Lager

€27,99 €19,99

Inkl. MwSt.

GRID Foam Roller
YOGA - GRID foam roller van Tunturi
De foam roller is een stevige foamroller. Het werd ontworpen om ter overbrugging van lokale triggerpoints en gevoelige punten naar grotere oppervlakten voor het verlichten van hoofdpijn en intense pijn. De YOGA - GRID foamroller kan worden gebruikt ter ontspanning van de quadriceps, kuitspieren, hamstrings, rug, en borst (SMRT (self myofascial release therapy).

Leverbaar in de kleur:
✓ Oranje

Prijzen zijn bij ons inclusief btw!

Beschrijving
De yoga grid foam roller bestaat uit een harde binnenrol met een zachte buitenkant die voorzien is van een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden, bepalend voor de intensiteit van de zelfmassage. 
Self Myofascial Release Therapy is zelfmassage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. De kwaliteit van de spieren verbetert door het verwijderen van triggerpoints, verklevingen en knopen in de spieren met behulp van gedoseerde druk van je eigen lichaamsgewicht op de foam roller.

Gebruik het raster voor een zelfmassage en bindweefsel verschuiving van de gespannen spieren, fibrotische fascie (verklevingen), spierknopen en plooien. Dit geeft een maximaal gevoel van welzijn. De yoga grid foam roller is uitgerust met een driedimensionaal oppervlak die het gevoel nabootsen van een massage uitgevoerd door een therapeut of sportmasseur.

Afmetingen
✓ 33cm x 13cm
✓ 61cm x 13cm

Video
Bestel voordelig en snel bij 123fysio.nl 

(0)
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »