TPT GRID 2.0 foam roller

Original und Top-Qualität günstige TPT GRID FOAM ROLLLER REGULAR 2.0 in verschiedenen Farben verfügbar unter 123fysio.nl. Preise sind inkl. MwSt. Ideal für Rehabilitation, Physiotherapie, Heim- oder persönliche Ausbildung.
Verfügbarkeit:
Auf Lager

€72,95 €62,95

Inkl. MwSt.

GRID Foam Roller 2.0
GRID foamroller van Trigger Point Technologies.
De foam roller The Grid 2.0 is ontwikkeld voor SMRT (self myofascial release therapy) en Coretraining. Deze versie 2.0 is de 2 keer zo grotere variant van de 1.0 Regular!

Verschillende kleuren leverbaar:
✓ Oranje
✓ Zwart
✓ Roze
✓ Lime Groen

 Prijzen zijn bij ons inclusief btw!

Beschrijving
De foam roller bestaat uit een harde binnenrol met een zachte buitenkant die voorzien is van een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden, bepalend voor de intensiteit van de zelfmassage. 
Self Myofascial Release Therapy is zelfmassage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. De kwaliteit van de spieren verbetert door het verwijderen van triggerpoints, verklevingen en knopen in de spieren met behulp van gedoseerde druk van je eigen lichaamsgewicht op de foam roller.

Gebruik het raster voor een zelfmassage en bindweefsel verschuiving van de gespannen spieren, fibrotische fascie (verklevingen), spierknopen en plooien. Dit geeft een maximaal gevoel van welzijn. GRID is uitgerust met gepatenteerde Distrodensity zones. Het driedimensionale oppervlak heeft verschillende breedtes die het govoel nabootsen van een massage uitgevoerd door een therapeut of sportmasseur.

Afmetingen
✓ 66.4cm x 13cm = 2x zo groot als normaal!

VideoBestel voordelig en snel bij 123fysio.nl 

(0)
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »