Kettlebells, Dumbbells & Barbells in verschillende modellen en gewichten

Tunturi Dumbbells schuimrubber (foam)

Dumbbells schuimrubber (foam)

Goedkope zacht schuimrubber dumbbells van Tunturi per paar van topkwaliteit in verschillende gewichten leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, groepslessen, thuis- en personal training.
Tunturi Dumbbell per stuk

Dumbbell per stuk

Goedkope dumbbell van Tunturi per stuk met rubberen voet van topkwaliteit in verschillende gewichten leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, groepslessen, thuis- en personal training.
Tunturi Dumbbell set

Dumbbell set

Goedkope Tunturi dumbbell set met losse gewichtsschijven van topkwaliteit in verschillende gewichten leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, thuis- en personal training.
Tunturi Kettlebell

Kettlebell

Goedkope Marcy (Tunturi) Kettlebell van Gietijzer met rubberen voet van topkwaliteit in verschillende gewichten leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, thuis- en personal training.
Tunturi Dumbbell standaard + dumbbells

Dumbbell standaard + dumbbells

Goedkope dumbbell standaard / opbergrek gevuld met dumbbell sets van Tunturi leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal om in 1 keer een complete set in uw oefenruimte te hebben.
Tunturi Dumbbells per paar

Dumbbells per paar

Goedkope dumbbells van Tunturi per paar met rubberen voet van topkwaliteit in verschillende gewichten leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, groepslessen, thuis- en personal training.

SUPERDEAL

Tunturi Dumbbells Vinyl per paar

Dumbbells Vinyl per paar

Goedkope vinyl dumbbells van Tunturi per paar van topkwaliteit in verschillende gewichten leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen zijn incl. BTW. Ideaal voor revalidatie, groepslessen, thuis- en personal training.
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »