Zeropoint

Zeropoint Zeropoint Performance Compressie Kuit Sleeves

Zeropoint Performance Compressie Kuit Sleeves

Zeropoint Calf Sleeves Performance OX zijn ontworpen voor meer kracht en comfort bij sportieve inspanning.
Zeropoint Zeropoint Intense Compressie Kousen

Zeropoint Intense Compressie Kousen

ZeroPoint Intense Compressiesokken zijn ontwikkeld voor sport op basis van wetenschappelijk onderzoek. De compressiesokken zijn een combinatie van de modernste technologie, topkwaliteit materialen, gedetailleerd technisch ontwerp en geoptimaliseerde gelei
Zeropoint Zeropoint Hybrid Silver Compressie Kousen

Zeropoint Hybrid Silver Compressie Kousen

ZeroPoint Hybrid Silver compressiesokken zijn speciaal ontworpen voor langdurig en dagelijks gebruik. Ideaal voor sportieve inspanning, werk, reizen en herstel.
Zeropoint Zeropoint Performance Compressie Enkelsokken

Zeropoint Performance Compressie Enkelsokken

ZeroPoint Performance Compressie Enkelsokken zijn ontwikkeld om 30 spieren in de voet te ondersteunen en te stimuleren.

Zero Point is in 2009 opgericht in Finland. Vanaf dag één, ons ‘zero point’, is het ons doel om atleten de best mogelijke producten te bieden. Dat doel gaan we halen door ons vertrouwen in een sterke merknaam en constante focus op kwaliteit, innovatie en te luisteren naar onze klanten.
We hebben veel aandacht voor onderzoek en productontwikkeling. Daarin werken we samen met universiteiten, high-tech bedrijven en deskundigen op het gebied van sport en gezondheid.

Ons belangrijkste wapen in het creëren van merkbekendheid zijn de atleten en sportfanaten die onze producten gebruiken. We hebben een waanzinnig team van atleten en sporters die actief zijn in allerlei verschillende sporten. De feedback die zij geven en de zichtbaarheid van onze producten tijdens het leveren van hun sportieve prestaties zijn de slagader van ons merk.

Om te kunnen groeien moet er een goed fundament zijn. We moeten iets unieks neerzetten. We geloven in wat we tot nu toe gecreëerd hebben en weten welke stappen we zullen zetten in de toekomst.

Zeropoint
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »