Strassburg Sock

Strassburg Sock Stretch Up correctiekous

Stretch Up correctiekous

Strassburg Sock stretch correctiekous (vergelijkbaar Basko stretch up) voor behandeling van faciitis plantaris en hielspoor in verschillende maten. Goedkoop leverbaar bij 123fysio.nl. Prijzen incl. BTW.

Strassburg Sock

De Strassburg Sock is een relatief goedkope manier om hielspoor te bestrijden en veel mensen blijken er baat bij te hebben. Het is een lange sok die via een lang stuk klitteband van teen naar knie de kuit, achillespees en peesplaat oprekt. Hierdoor wordt de voet 's nachts in een gehaakte positie gedwongen en wordt een lichte rek op de peesplaat uitgeoefend. Dit voorkomt dat de kuitspier verkort en verkleving van peesweefsel optreedt (een van de belangrijkste oorzaken van hielspoor). Ook wordt vorming van kalkweefsel tegengaan. Dit ontstaat namelijk vooral als de voet langdurig in ontspannen positie verkeerd. Een bijkomend effect is ook dat de kuitspieren enigszins opgerekt worden. 

Ook de onafhankelijke fysiotherapie website wikifysio.nl spreekt positief over de Strassburg Sock als hielspoor behandeling.

Strassburg Sock
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »